Frituur aan huis

Frituur aan huis

 

Een frituur aan huis is een gemakkelijke én smakelijke optie voor feesten, borrels en andere evenementen. Zo hoef je niet zelf voor het eten te zorgen, maar hoef je ook de deur niet uit om de frietjes en snacks elders te halen. Handig, zeker wanneer je flink wat gasten over de vloer hebt. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden van een frituur aan huis via Feestsnacks.

 

Wat kun je verwachten?

De naam zegt het al: wanneer je kiest voor een frituur aan huis komen we met onze frietwagen bij jou thuis, of op een andere locatie naar keuze. Feestsnacks beschikt over twee verschillende frietwagens, die waar nodig ook samen ingezet kunnen worden. Hierdoor beschikken we over voldoende capaciteit voor kleinere en grote feesten. Op de dag waarop je ons inhuurt, rijden we voor met de frietkraam en sluiten we deze aan. Vervolgens kan het bakken beginnen. Je hebt keuze uit verschillende formules. Kies bijvoorbeeld voor alleen friet, voor broodjes, friet met een snack of onbeperkt friet en snacks. Er is altijd een formule die aansluit bij jouw wensen.

 

Kosten frituur aan huis

Een veel gestelde vraag is wat de kosten zijn van een frituur aan huis. Is dit wel een betaalbare optie voor jouw feest of borrel? Omdat Feestsnacks met duidelijke formules werkt, weet je bij ons meteen waar je aan toe bent. Onze formules bieden verschillende mogelijkheden voor een scherpe prijs. Ben je met een klein gezelschap (minder dan 30 man)? Dan geniet je al voor € 250,- van onbeperkt verse Belgische friet, snacks en sauzen. Ook voor grotere groepen bieden we aantrekkelijke tarieven. Bekijk direct de kosten van onze menu’s.

 

Voordelen frituur huren via Feestsnacks

Feestsnacks bereidt niet zomaar friet voor jou. Wij bereiden enkel verse Belgische friet en dat proef je. Klanten zijn zeer enthousiast over de lekkere smaak van onze friet. Naast heerlijk friet heeft Feestsnacks bovendien nog meer te bieden:

  • Brede keuze uit snacks en sauzen. Hierdoor vindt iedereen zijn of haar favoriet.
  • Geen zorgen voor jou als gastheer of –vrouw. Wij regelen niet alleen het eten, maar nemen ook de bakjes, vorkjes en servetten mee.
  • Na het eten nemen we het afval voor je mee.
  • Keuze uit meerdere formules tegen duidelijke, scherpe prijzen.

 

Ook een frituur aan huis?

Organiseer je binnenkort een feest, borrel of evenement en ben je hiervoor op zoek naar een frietkraam? Bij Feestsnacks ben je aan het juiste adres! Wij komen graag met onze frituur aan huis, bij jouw bedrijf of op een andere locatie naar keuze. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

frituur aan huis
frituur aan huis

Formule 1

 

Onbeperkt Belgische friet
+ saus
(16 verschillende)

€ 3,00 pp

(minimaal 75 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 2

 

Onbeperkt Belgische friet, snacks (9 verschillende) en saus
(16 verschillende)

Tot 45 personen vanaf € 300,00

(Vanaf 46 personen + € 6,25 pp)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 3

 

1 belgische friet
+ 1 snack naar keuze
(9 verschillende)

€ 4,00 pp

(minimaal 60 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ