Over Ons

Over ons

Mensen blij maken met de lekkerste, verse Belgische friet, snacks en broodjes: dat is het doel van Ron en Simona van Feestsnacks. De twee stellen zich graag aan je voor!

Een mobiele frietwagen

Ron werd in 1972 geboren in het Belgische Lommel. Na school startte Ron als zelfstandige in de bouwsector. Na een zware rugoperatie in 2008 was hij genoodzaakt te stoppen met dit werk en ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging: een mobiele frietwagen! Tijdens zijn zoektocht naar een mobiele frietwagen en het promoten van dit idee leerde Ron Simona kennen. Simona is in 1977 geboren in Tilburg en werkte tientallen jaren in de horeca in een pretpark. Hier deed ze heel wat ervaring op met het bakken en serveren van friet en snacks. Het runnen van een mobiele frietwagen was ook voor haar een uitdagende nieuwe stap.

 

Feestsnacks

Amai, wat een heerlijke frieten

Samen vormen Ron en Simona het perfecte koppel om een frietwagen te runnen. Met hun acht foodtrucks en voltallig personeel bedienen ze zowel Belgische als Nederlandse klanten. Feestsnacks hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid, snelheid en smaak. Kwaliteit staat voorop voor de twee: Feestsnacks werkt alleen met verse producten. Dat wordt gewaardeerd door klanten. “Amai, wat een heerlijke frieten”, is een veelgehoorde reactie. Neem voor meer recensies van klanten een kijkje op de Facebookpagina.

Klantvriendelijk, snel en lekker

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is Feestsnacks een bekende naam in de regio. De frietwagens van Ron en Simona zijn regelmatig te vinden op verjaardagen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten en meer. Het aanbod van de mobiele frituur is breed: naast Belgische frieten en snacks staan er ook hamburgers en broodjes Mexicano, braadworst, kroket en curryworst op het menu. Klanten kunnen kiezen uit diverse scherp geprijsde formules. Van kleine tot grote groepen en van simpel tot uitgebreid: de mobiele frietwagen van Feestsnacks is altijd een aantrekkelijke optie.

Wij zijn verhuisd

Vanwege de jarenlange sterke groei zijn wij onlangs verhuisd naar een grotere pand aan de Kapelstraat 45 in Ravels (België). Voor u als klant verandert er natuurlijk verder niets, onze service blijft nog steeds op en top en gezien het grotere pand kunnen wij u nog sneller en nog beter van dienst zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.