Frietwagen huren

Frietwagen huren

 

Een frietwagen huren is ideaal voor wie tijdens een feest, borrel of evenement een maaltijd of snack wil serveren. Feestsnacks beschikt over twee mobiele frietwagens, waarmee we op locatie verse Belgische friet en een breed aanbod snacks kunnen bereiden. Snel, gemakkelijk en tegen een aantrekkelijke prijs! Bovendien heb je zelf je handen vrij en kun je jouw aandacht op de aanwezigen richten.

 

Een frietwagen huren: hoe werkt dat?

Een frietwagen huren gaat heel simpel. Om te beginnen kun je jouw wensen op een rij zetten: voor hoeveel genodigden zoek je een frietkraam? En wil je naast friet ook één of meerdere snacks aanbieden? Vervolgens kun je een keuze maken uit de verschillende formules die Feestsnacks aanbiedt. Hierbij kies je op basis van het aantal gasten voor friet, friet met één snack of onbeperkt friet en snacks. Naast friet kun je ook kiezen voor onze broodjesformule. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je een offerte aanvragen. Heb je gedurende het keuzeproces vragen? Dan kun je vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen.

 

De dag van jouw feest, borrel of evenement is aangebroken: en nu? Nu kun je gaan genieten! Over het eten hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken. Feestsnacks zorgt ervoor dat de frietwagen op tijd aanwezig is, aangesloten wordt en bereidt vervolgens de friet en de snacks. Zelfs aan bakjes, vorkjes en servetten hoef je niet te denken: deze nemen wij zelf mee. Na het eten nemen we het afval voor je mee. Wel zo handig!

 

Voordelen frietwagen huren

Het huren van een frietwagen via Feestsnacks is gemakkelijk, betaalbaar en je biedt de genodigden écht lekkere, verse friet. De voordelen op een rij:

  • Vers gebakken Belgische friet: dat proef je!
  • Veel keuze met 9 verschillende snacks en 16 verschillende sauzen.
  • Alle zorg uit handen: van bereiding tot meenemen afval.
  • Keuze uit verschillende formules tegen een vaste, aantrekkelijke prijs.
  • Onze frietwagen op een locatie van jouw keuze.

 

Verse frietjes voor iedere gelegenheid

Een familieverjaardag, communie- of lentefeest, bedrijfsborrel, buurt- of trouwfeest: allemaal gelegenheden waarbij je een snack of maaltijd kunt serveren. Voor wie op zoek is naar een écht lekkere, betaalbare maaltijd en tegelijkertijd niet zelf in de keuken wil staan, is het huren van een frietwagen via Feestsnacks de perfecte optie. Onze frietwagens zijn beschikbaar voor kleine en grote groepen. Wij beschikken over twee frietkramen, die zowel apart als samen gehuurd kunnen worden. Per uur kunnen we per wagen tot wel 80 mensen voorzien van friet en snacks.

 

Direct een frietwagen huren

Heb je vragen over het huren van een frietwagen, wil je meer weten of direct de kraam huren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Frietwagen huren
Frietwagen huren

Formule 1

 

Onbeperkt Belgische friet
+ saus
(16 verschillende)

€ 3,00 pp

(minimaal 75 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 2

 

Onbeperkt Belgische friet, snacks (9 verschillende) en saus
(16 verschillende)

Tot 45 personen vanaf € 300,00

(Vanaf 46 personen + € 6,25 pp)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 3

 

1 belgische friet
+ 1 snack naar keuze
(9 verschillende)

€ 4,00 pp

(minimaal 60 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ

×