Frituur aan huis

Frietkraam huren

 

Frietkraam huren voor een feest, borrel of evenement? Bij Feestsnacks ben je aan het juiste adres. Wij bereiden op de locatie van jouw keuze de lekkerste verse Belgische friet en een breed assortiment snacks tegen een aantrekkelijke vaste prijs. Van het aansluiten van de kraam tot en met het meenemen van het afval: graag nemen we alle zorg voor jou uit handen. Zo kun je zelf ook genieten van je feestje en natuurlijk van een frietje en snack!

 

Daarom een frietkraam huren

Het is een bekend dilemma bij het organiseren van een feest, borrel of evenement. Je wilt je gasten een lekkere maaltijd voorschotelen, maar liever niet zelf de hele middag in de keuken staan. Tegelijkertijd ben je op zoek naar een maaltijd die écht lekker is en mag het niet te duur zijn. Onmogelijk? Nee hoor! Het huren van een frietkraam biedt uitkomst. Met onze mobiele frituur bereiden we op locatie de lekkerste verse Belgische friet. In combinatie met een breed assortiment snacks en sauzen is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Met keuze uit vijf verschillende formules is er bovendien altijd een mogelijkheid die bij jou past, ook wanneer je met een kleine groep bent of de kosten laag wilt houden. Kortom: een frietkraam huren is altijd een goed idee!

 

Wanneer een frietkraam huren?

Van familieverjaardag tot bedrijfsfeest: een mobiele frituur is altijd een succes. Wij beschikken over twee frietkramen, die zowel apart als samen gehuurd kunnen worden. Hiermee beschikken we indien gewenst over een grote capaciteit: per uur kunnen we per wagen tot wel 80 mensen voorzien van friet en snacks. Ook wanneer je op zoek bent naar een maaltijd of snack voor wat minder personen is Feestsnacks er voor jou. We hebben een speciale formule voor groepen tot 30 personen.

 

Waarom Feestsnacks?

Het huren van een frietkraam van Feestsnacks heeft meerdere voordelen. Graag zetten we deze voor je op een rij!

  • We komen bij jou thuis, op het werk of op een andere locatie naar keuze.
  • Je hoeft – naast een stopcontact (220 Volt, voor verlichting en koelkast) – niets te regelen: onze frietkraam rijdt voor, we sluiten deze aan en gaan bakken. We beschikken over een verlengsnoer van 40 meter.
  • De vorkjes, bakjes en servetten regelen wij.
  • Na afloop nemen we het afval voor je mee.
  • Met een ruim aanbod Belgische friet, snacks en sauzen bieden we voor ieder wat wils.
  • Je hebt keuze uit verschillende formules, zo bieden we altijd een oplossing tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Huur ook een frietkraam!

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Ben je eruit en wil je onze frietkraam huren? Vraag dan direct een offerte aan.

Frietkraam huren
Frietkraam huren

Formule 1

 

Onbeperkt Belgische friet
+ saus
(16 verschillende)

€ 3,00 pp

(minimaal 75 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 2

 

Onbeperkt Belgische friet, snacks (9 verschillende) en saus
(16 verschillende)

Tot 45 personen vanaf € 300,00

(Vanaf 46 personen + € 6,25 pp)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 3

 

1 belgische friet
+ 1 snack naar keuze
(9 verschillende)

€ 4,00 pp

(minimaal 60 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ