Frituur aan huis

Foodtruck huren

 

Een foodtruck huren? Bij Feestsnacks ben je aan het juiste adres. Met een foodtruck voorzie je jouw gasten van heerlijk eten tijdens een feest, borrel of evenement. In onze foodtruck bereiden we de lekkerste verse friet, een uitgebreid assortiment snacks en zorgen we voor een groot aanbod sauzen als finishing touch. Heb je interesse in het huren van een foodtruck? Lees dan snel verder.

 

Welke foodtruck kies jij?

Van echt Belgisch tot Oer-Hollands en van ijs tot fingerfood: op het gebied van foodtrucks is er ontzettend veel mogelijk. Het grote aanbod kan het lastig maken om te kiezen welke foodtruck jij wilt huren. Je wilt jouw gasten iets echt lekkers aanbieden, maar ook iets wat bij veel mensen in de smaak valt. De foodtruck van Feestsnacks is dan een goede optie. In de wagens van Feestsnacks bereiden we friet, maar dan wel van een zeer hoge kwaliteit. Onze Belgische friet wordt altijd vers bereid en dat proef je! Naast verse friet biedt Feestsnacks een breed assortiment snacks en sauzen. Hiermee vindt iedereen wel iets lekkers bij onze foodtruck.

 

Kosten foodtruck huren

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen is: hoe duur is het om een foodtruck te huren? Feestsnacks vindt het belangrijk om hier een duidelijk antwoord op te geven. Onze foodtrucks huur je al vanaf € 250,-. Feestsnacks werkt met verschillende formules, waarbij je kunt kiezen voor friet, friet met een snack, onbeperkt friet en snacks en broodjes. Ook het aantal mensen dat komt eten speelt een rol bij het bepalen van de kosten van de foodtruck. Bekijk onze formules en bereken direct wat jij kwijt bent aan het huren van de foodtruck.

 

Voordelen Feestsnacks foodtruck huren

Wanneer je een foodtruck huurt bij Feestsnacks, profiteer je van verschillende voordelen.

  • Ruim en kwalitatief assortiment verse Belgische friet, snacks en sauzen.
  • Wij nemen alle zorg uit handen: van het opbouwen van de foodtruck tot en met het meenemen van het afval.
  • Aantrekkelijke prijs en keuze uit verschillende formules.
  • Wij komen op een locatie van jouw keuze: thuis, bij bedrijven, bij feestzalen of evenementen.
  • Geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen.

 

Is jouw interesse gewekt?

Een foodtruck huren is interessant wanneer je een evenement organiseert, maar bijvoorbeeld ook een uitkomst op een verjaardag, communie- of lentefeest, tijdens een borrel of bedrijfsfeest. Wanneer je Feestsnacks inschakelt, hoef je je zich geen zorgen meer te maken over het eten. Wij sluiten de frietkraam aan, bakken de friet en snacks, zorgen voor sauzen, bakjes, vorkjes en servetten en nemen na afloop het afval mee. Is jouw interesse gewekt, heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Foodtruck Huren
Foodtruck Huren

Formule 1

 

Onbeperkt Belgische friet
+ saus
(16 verschillende)

€ 3,00 pp

(minimaal 75 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 2

 

Onbeperkt Belgische friet, snacks (9 verschillende) en saus
(16 verschillende)

Tot 45 personen vanaf € 300,00

(Vanaf 46 personen + € 6,25 pp)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Formule 3

 

1 belgische friet
+ 1 snack naar keuze
(9 verschillende)

€ 4,00 pp

(minimaal 60 personen)

Meer informatie

 

Vraag uw offerte aan

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ

Controleer vrijblijvend op beschikbaarheid!

  • DD dash MM dash JJJJ